02 277 5555 info@oneleasing.mk

Понеделник - Петок 9:00-19:00

Сабота 09:00-14:00

Service centers

Потребни документи

За склучување на Лизинг договор од потребни документи потребна Ви е само валидна Лична карта или пасош и извод од три последни примени плата од банка каде примате плата.