02 277 5555 info@oneleasing.mk

Понеделник - Петок 9:00-19:00

Сабота 09:00-14:00

Service centers

За ОНЕ Лизинг

 

ОНЕ Лизинг нуди лизинг за користени возила од сите марки и модели, без ограничување на староста на возилото, под јасни услови и долг рок на отплата.


Наша мисија е да понудиме поволни услови за лизинг на користени автомобили за клиенти кои што имаат потреба  од лесен и едноставен начин на финансирање


Наша визија е да бидеме водечка компанија на пазарот која нуди лизинг за користени автомобили, високо ценета за својот однос кон клиентите и достапност на услугата

Ние ги цениме Вашето време и финансиската стабилност, па затоа сите наши услуги се базираат на најсовремените водечки технолошки решенија. Тоа ни дозволува брзо да ги нудиме нашите услуги, да сме отворени за комуникација и да се приспособуваме кон пазарните промени. 

Ги воведовме најсовремените модели за преглед и евалуација на клиентите. Тоа ни овозможува брзо да ја процениме кредитната способност на апликантите, да ја утврдиме пазарната вредност на автомобилите и да обезбедиме најсоодветни решенија за финансирање.

Ги разјаснуваме условите на договорите за лизинг, процесот на евалуација и одобрување на клиентите и секогаш ги обезбедуваме потребните информации и помош за време на нашата соработка.

ОНЕ Лизинг е сигурен партнер кој што нуди лизинг услуги на повеќе од 200.000 задоволни клиенти во Латвија, Литванија, Естонија, Полска, Грузија, Ерменија, Албанија, Романија, Молдавија, Македонија,  Босна, Белорусија и Бугарија. Се надеваме дека ќе станете еден од нив!

Зошто ОНЕ Лизинг?

  • Ќе добиете одговор на Вашето барање во рок од најмногу 30 минути
  • Лесен и брз начин за склучување на договорот
  • Нема скриени надоместоци и провизии
  • Повеќе од 200.000 клиенти од 14 земји ни ја дадоа својата доверба

За кои производи на Mogo сте заинтересирани?